![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pot s-o intreb si eu pe Vesta care sunt predictiile astrologice pt 2009 in cazul meu?
Data si locul nasterii: 22.06.1967, Constanta/ Romania, ora 07:15 am. Hmmm, m-ar interesa si pt perioada care a ramas din 2008.... Multumesc mult! |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, Vesta!
Este periculos de adevarat ce ai scris!!!! Multumesc mult de tot! Si sincere felicitari pentru modul in care interpretezi miscarile astrale. Intradevar, am observat si eu ca, functie de fazele lunii, energia mea fizica si starea de spirit sufera modificari substantiale. In general, in zilele cu luna plina sunt f plina de energie, obosesc mult mai greu la efort fizic si intelectual, dar sunt in acelasi timp f dornica de activitate. Si da, m-am casatorit foarte devreme. La 21.5 ani aveam deja un copil. Am insistat mai mult pe latura afectiva, deoarece trec printr-o perioada tare interesanta si sunt f curioasa care-i pozitia astrelor vis a vis de ceea ce mi se intampla de cca 1 an, dar in special in ultima jumatate de an. Sunt favorabile schimbarii la care ma gandesc, sau pasul acesta va fi o mare deziluzie? E nevoie sa mai astept o perioada, timp in care vor aparea confirmarile necesare? Asta as dori sa lamuresc. Ultima aniversare am celebrat-o impreuna cu familia in Constanta. Bine...sa fiu sincera, si in viata profesionala s-au schimbat multe, adica am fost nevoita sa renunt la job-ul actual si sa plec in strainatate pt a-mi urma sotul pr urmatorii 3 ani, dar partea sentimentala e mult mai importanta pt mine acum. Daca din punct de vedere sentimental ma simt implinita, toate celelalte aspecte, profesional, material, sanatate, imi merg bine si apare un echilibru psihic benefic. Multumesc din suflet. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 06:48 AM |
|