![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bre, muzicantele din Bremen, manca-v-ar mama ....
SI eu tot cu talentu' asta ma laud, adecatelea cu cantatu'. Copil fiind, am cantat de pe 7 ani la ... (nu radeti) acordeon, pana-n clasa a 5-a, mi-au pus ai mei profesor acasa si stiam un repertoriu de vreo suta de bucati numai dupa ureche. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi, dupa ce-am intrat la faculta, mi-am zis, ia hai sa studiez si putina teorie muzicala si m-am inscris la Scoala de Arte, la orga electronica, unde am absolvit cu brio primul an, dupa care m-am lasat si de-asta, a cause de maritis si deschis firma + cursuri la facultate. Nu mai reuseam sa le-mpac pe toate, plus c-as fi avut nevoie de o orga mai mare, de 5 octave, ca sa pot exersa acasa. Ata ete. Cine stie, poate pe la 40 ani m-apuca din nou amocul cu cantatul.... Aparitii pe scena am avut o data, in anul acela, la balul bobocilor , unde l-am acompaniat life pe baiatul care a iesit mister boboc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:24 PM |
|