![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu am descoperit de curind o metoda de reducere a stresului, relaxare si vindecare fara medicamente, care, asa cum stim cu totii au multe efecte secundare.
Aceasta metoda este tehnica Reiki - o tehnica japoneza descoperita de doctor Mikao Usui la inceputul secolului 20. Reiki este transmis prin aplicarea miinilor pe diverse parti din corp. Cuvintul reiki vine de la 2 cuvinte japoneze:rei si ki.Rei inseamna "universal", iar ki "energia vietii". Am fost initiata in aceasta tehnica si lucrez de 2 luni in fiecare zi, atit pentru mine cit si pentru cei din familie.Pot sa va spun ca am avut ceva rezultate si sint foarte multumita pentru ca starea mea de sanatate se imbunatateste pe zi ce trece si am redus si din medicamente. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
maestrul reiki iti deschide chakrele
frate-meu e maestru de f multi ani. face reiki si multe altele legate de domeniul asta de peste 15 ani. mi-a facut si mie primul nivel si senzatia pe care o ai cand faci cuiva reiki este de furnicaturi in varful degetelor si o caldura mare care iradiaza din mana. eu imi imaginez ca sint o clepsidra si prin mine trece energie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) suna SF right? si eu nu fac destul de des reiki si nici nu-s 100% convinsa de metoda asta insa mi-aduc aminte o faza faina Eram la ai mei si ne uitam la un film. Eu cu omul meu stateam pe jos rezemati de canapeaua pe care statea frate-meu. Dintr-o data am avut o senzatie de caldura si ceva asemanator cu senzatia avuta cand te curentezi. Nimic deosebit ati gandi insa ne-am uita cu sotul meu unul la altul pt ca si al a avut aceeasi senatie apoi ne uitam in spate la frate-meu si el isi tinea mainile la vreo 25 de cm peste capetele noastre si ne facea reiki (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si exemple sint multe insa nu am sa ma lungesc in zona unde locuieste e f cunoscut si impreuna cu un prieten au facut foarte foarte multe tratamente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:42 PM |
|