![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi place sa desenez, acum sometimes ii desenez fiica-mii nus cat talent am ca portrete nus sa fac dar daca desenez dupa ceva imi iese destul de bine. Si eu cant si dansez prin casa. De dansat imi place si acum sa dansez, da' de cand avem fetita n-am mai mers la chefuri.
Trageau aia de la munca de Craciun niste chefuri de dansam non stop pana plecam acasa si asta era dimineata pe la 6, fain de tot. Am facut vre-o 4 luni jumate dansuri latino si de societate si mi-a placut a lot. Am intrat la un moment dat cand eram slaba si very young, pe la 19 ani la niste repetitii d-astea de dansat pe scena, da' m-am calmat repede o data ca nu ma vedeam dansatoare pe scena (nu erau genul ala de dansuri ca te alege instructorul ca sa te cuplezi cu el, ca era instructoare) si a doua ca toata ziua faceam repetitii si dupa vre-o 2 saptamani am zis pas. Nu-mi suradea ideea da' am zis ca profit un pic de a invata si mai bine sa dansez, dar deveneau din ce in ce mai complicate figurile si trebuia sa ne sincronizam, so am lasat-o balta. Acum ma buseste rasul cand a gandesc . Asa si pasiunea vietii mele a fost tenisul de camp si mai apoi schiul. Acum tenis stiam mai bine decat schi, dar intre timp schiul a devansat tenisul. Sunt fan inrait al schiului, mi se pare cel mai frumos sport de iarna ever invented. This post has been edited by Master of Norules: Oct 13 2008, 07:54 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:33 PM |
|