![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi s-a intimplat sa aveti parte de rautate gratuita, desi nu ati facut nici un rau persoanei care prolifica "atacul"?
Eu, in asemenea situatii ma blochez pentru fractiune de secunda si, daca persoana care m-a surprins atit de neplacut imi este cit de cit apropiata, ma amarasc tare si uneori reactionez urit daca sint prea tare scoasa din pepeni. Adica le zic de la obraz, romaneste. Totusi, nu pot sa inteleg nici in ruptul capului de unde isi "trag sevele" puseurile de rautate gratuita pe care le au unii dintre semenii nostri... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, ok...prietena ta are o problema, frustrari, caracater infect, D-zeu stie ce o fi acolo. DAR cu siguranta si tu ai o problema majora in a-ti alege prietenele, foarte serios iti spun. Trebuie sa stai de vorba putin cu tine si sa te intrebi : De ce mi se pare mie ok sa accept asemenea rahaturi de la presupuse prietene? Poate ai tu o problema de self-esteem care te face sa crezi ca meriti pe undeva un asemnea tratament. Sau poate esti asa dependenta de o viata sociala incat iti spui "treaca mearga orice fel de oameni, important e sa am cu cine iesi in oras, sa nu fiu singura"
Pe scurt: oameni din astia exista peste tot in jurul nostru! De ce nu fac insa parte din cercul nostru de prieteni si fac parte din al tau? Pentru ca noi nu ii toleram, tu in schimb DA. DE CE?? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:53 PM |
|