![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi s-a intimplat sa aveti parte de rautate gratuita, desi nu ati facut nici un rau persoanei care prolifica "atacul"?
Eu, in asemenea situatii ma blochez pentru fractiune de secunda si, daca persoana care m-a surprins atit de neplacut imi este cit de cit apropiata, ma amarasc tare si uneori reactionez urit daca sint prea tare scoasa din pepeni. Adica le zic de la obraz, romaneste. Totusi, nu pot sa inteleg nici in ruptul capului de unde isi "trag sevele" puseurile de rautate gratuita pe care le au unii dintre semenii nostri... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am spus ca poate au gresit, au avut un moment prost si ca poate isi vor da seama ca nu fac bine si se schimba. Si eu nu sunt genul care sa dea in cap imediat unei persoane.
Nu cred ca din punct de vedere social sunt singura dar nu reusesc sa am si eu o prietena buna care sa nu-si dea arama pe fata intr-un final. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Poate-s eu fraiera ca-i iert pe toti... Eu niciodata nu mi-am tradat o prietena din niciun punct de vedere. Nici macar nu m-am gandit s-o fac. Se pare ca lumea e diferita si nu multi au simtul raspunderii si respectului. De fapt nu se respecta pe ei dupa parerea mea si intr-un final vor realiza ca situatia in care sunt se datoreaza lor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:15 PM |
|