![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am amintit o intamplare amuzanta, legata de experientele mele de "mare cantecaci" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau sa va zic ca am avut si o reprezentatie pe scena, la ceva sindriofie locala cu preznetare de moda tot locala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh...si normal, ca eram o trupa de 3 fete, ca asa era la moda pe atunci. Si in marea seara a evenimentului, pe una din gagici nu a lasat-o maica-sa sa plece de acasa, ca "ce??? cantat iti trebuie tie? aici stai nu pleci nicaieri" Si ce sa facem ce sa facem? Nu putem sa ne ratam singura sansa de afirmare, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si Angeldust, ingenioasa cum e, ce s-a gandit ea? "Lumea oricum nu ne cunoaste, playback oricum facem, ia sa iau eu o alta amica sa "mimeze" partea aleia pe scena (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zis si facut, coregrafia a fost oricum un dezastru ca in momentul in care s-a facut intuneric si am vazut reflectoarele pe mine am descoperit ca am trac de scena (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia mi-am mai amintit eu versurile, asa ca nu stiu celelalte ce au facut, dar prespun ca s-au descurcat mai bine ca mine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si ca sa fie tacamul complet, am mai avut si un featuring cu o trupa de hip-hop local in care cantam un refren stupid si fara vreo linie melodica evidenta de genul "si daca voi muri inainte de a ma trezi, Doamne sa-mi iei sufletul" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Iar melodia ce o aveam cu fetele era compusa de mine si era ceva cu "relatii fara obligatii" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Noah, astea sunt secretele mele cele mai bine pastrate (ma rog, o parte din ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar am zis ca sunt destul de mare acum incat sa pot rade de ele, fara sa mai imi vina sa ma ascund pe sub masa cand imi aduc aminte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:10 PM |
|