![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi s-a intimplat sa aveti parte de rautate gratuita, desi nu ati facut nici un rau persoanei care prolifica "atacul"?
Eu, in asemenea situatii ma blochez pentru fractiune de secunda si, daca persoana care m-a surprins atit de neplacut imi este cit de cit apropiata, ma amarasc tare si uneori reactionez urit daca sint prea tare scoasa din pepeni. Adica le zic de la obraz, romaneste. Totusi, nu pot sa inteleg nici in ruptul capului de unde isi "trag sevele" puseurile de rautate gratuita pe care le au unii dintre semenii nostri... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pink am citit mai devreme prima postare unde spui ca te-a ajutat mult si a facut multe pt tine si-apoi ajung la faza cu rautatile si cele 2 se bat cap in cap.
La rautati puteai sa-i inchizi remarcile cu 'ce-i cu tine? daca remarcile astea-s cu intentii prietenesti e ok te-am auzit daca nu care-i faza? ' si spun asta doar pt felul in care ai introdus-o, adica are si partile ei bune daca era numai cea cu rautatile ii inchideai usa pur si simplu. fara explicatii despre rautati gratuite, poate vin ele din frustrare insa e si sufletul acela croit stramb altfel frustrari avem toate, dar sa-i faci cuiva rau, de multe ori constient, pt mine nu are nici un fel de scuza. Am draci ma duc ma plimb, ard ceva prin bucatarie, orice insa in nici un caz nu ma vars pe o terta persoana doar pt a-mi ostoi nervii si frustrarile. Si rabufnirile astea de rautate mai tin si de un anumit nivel de educatie pana la urma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 09:07 PM |
|