![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eee, daca v-ati apucat sa va laudati cu performantele voastre scenice, hai sa ma laud si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In liceu faceam parte din formatia folk a liceului, insa noi ne credeam mari rockeri. Asa ca, de fiecare data cand aveam ocazia, ne demonstram talentele: prin parc, prin fata caminelor, in curtea liceului.. deh! Si la un spectacol al scolii, trebuia sa interpretam o melodie de-a lui Ducu Bertzi: M-am indragostit numai de ea. Ei, si ce crezi? Ne-am gandit noi: cum sa cantam Ducu Bertzi? Avem o reputatie de pastrat: aceea de rockeri. Si ca orice rockeri care se respecta, trebuie sa cantam ceva...reprezentativ.
Ne-a venit randul, ne-am urcat pe scena, s-a ridicat cortina si amfiteatrul liceului a rasunat pe acordurile "suave" ale lui "Hit the road Jack" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu pot sa va explic ce fata a facut proful nostru de muzica. Am crezut ca face infarct pe loc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-a mai reveni insa cand a vazut ca toata lumea s-a ridicat de pe scaune si urla cu noi: "Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more..." Eeeh, ce vremuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:22 PM |
|