![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ladies, haideti sa ne cunoastem mai bine. M-am gandit ca fiecare din noi are cate un talent, mai mult sau mai putin ascuns. Fiecare ne pricepem la ceva, ceva care ne face sa ne simtim bine, sa ne descarcam, sa cream, sa visam.
Eu de exemplu...cant la chitara. Mi-am descoperit aceasta pasiune in liceu, am invatat si singura si ghidata de prietenii mei de atunci, toti rockeri inraiti. Am descoperit chiar ca imi placea sa compun versuri si sa le pun pe note. Voi cu ce va laudati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
stiu ca nu e topicul potrivit, dar curajul lui ange m-a facut sa imi treaca si mie rusinea si sa recunosc cea mai penibila faza din tinerete. printr-a opta impreuna cu o colega eram super pasionate de politica si u2 si ne apucam noi sa scriem scrisori cu tenta politica la rubrica de corespondenta a unei reviste cu programe tv. nu mai spun ca incurcasem oalele grav de tot intre catolici si protestanti, mai era si ceva cu pozatul goale cu nush ce steag infasurate, bla bla... mi-e si rusine sa ma gandesc la toate aberatiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si aia au publicat scrisoarea. nu ne-am semnat cu numele adevarate, dar tot s-au prins colegii de clasa ca era vb de noi, i-au aratat revista dirigentei si aia oricum nu ne suporta... nu stiam cum sa facem sa cumparam toate revistele din oras si sa ingropam rusinea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si tot in perioada aia ne faceam noi numarul de dans in curtea scolii, seara dupa terminarea orelor. imitam miscarile de la finalul clipului discoteque de la u2 (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:35 PM |
|