![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce intelem despre ce e vorba, o rezolvam!
Va e frica? Nu primele si nici ultimele..... Sorin. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Mie personal nu imi este frica de ei, desi la o haita de >10 exemplare incepi sa iti pui probleme daca nu ar fi bine sa dai un ocol de 1 km sa ajungi la blocul tau. Cat despre faptul ca sunt o mostenire a demolarilor epocii de aur, este in mare parte adevarat, sigur ca nu mai sunt aceiasi caini, insa urmasii urmasilor lor inca ne mai impanzesc capitala.
Eu unde locuiesc am in scara 2 exemplare, care sunt adorabile, recunosc, cand te privesc ei asa duios cu o privire care trece prin tine, dar la blocul vecin sunt o haita de vreo 6-7 care face utilizarea unui anumit traseu "printre blocuri" o adevarata aventura. Ce voiam sa spun cu asta e ca nu poti generaliza "let's kill them all", insa cei care fac probleme ar trebui tratati cu severitate. Oare agresivitatiea se transmite de la parinti la pui in cazul cainilor sau este doar un rol al "educatiei"? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th September 2025 - 01:15 PM |
|