![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Draga Vesta, te rog sa-mi spui si mie ce-mi pregatesc stelele pentru anul 2009 pe plan afectiv si familial.
Nascuta in 1 Martie, 1971 ora 16:30 Bucuresti( ora e cu aproximatie...de juma de ora in plus sau in minus...din pacate maica-mea nu are deloc notiunea timpului). Ziua de nastere anul asta, am serbat-o in Toronto, acasa. Multumesc mult. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna Vesta, 3A nu are internet momentan si m-a rugat pe mine sa raspund. Iti multumeste pentru previziuni si a intrebat daca corectia orei se face in preajma z ilei de nastere si sa mentionez ca la ora actuala nu are partener, fiind divortata. Va lua legatura cu tine dupa ce-si repara calculatorul.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 117 Joined: 29-December 06 Member No.: 909 ![]() |
Buna Vesta, 3A nu are internet momentan si m-a rugat pe mine sa raspund. Iti multumeste pentru previziuni si a intrebat daca corectia orei se face in preajma z ilei de nastere si sa mentionez ca la ora actuala nu are partener, fiind divortata. Va lua legatura cu tine dupa ce-si repara calculatorul. Corectia orei de nastere se poate face oricand. Este vorba de un chestionar cu 20 de īntrebări privind anumite evenimente importante din viaţa unei persoane şi de o fotografie. Tuturor persoanelor care solicită un horoscop natal complet, le fac automat şi o corectie a orei de naştere. Īnseamnă că dacă este deja divorţată, se cam confirmă ce am văzut eu īn casa primei căsătorii. Sper că 3A o "va pune" curand de un partener, doar daca nu se īnchide īn casă. This post has been edited by Vesta: Oct 17 2008, 03:14 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 06:40 PM |
|