![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce intelem despre ce e vorba, o rezolvam!
Va e frica? Nu primele si nici ultimele..... Sorin. |
|
|
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Baiatule, motivatia pe care o aduci tu si anume cea a demolarilor este total eronata si asta pentru ca , trebuie sa-ti reamintesc, nu s-a mai demolat in masa din 1989. Ma indoiesc ca animalele ramase atunci pe strazi mai traiesc si astazi. Spui ca este o chestie de absoluta salbaticie sa fie eutanasitzi. Daca ii iubeshti atat de tare de ce nu te duci sa cumperi cativa, sa-i tii cu tine in casa, sa-i ingrijeshti si asa mai departe? Toti cei ce au luat caini de la adaposturi i-au eliberat la cateva strazi mai incolo. Astia ar trebui sa faca pushcarie . >:( Spuneti ca ar trebui dushi la adaposturi, deparazitati, vaccinatzi si asa mai departe...acum va intreb eu...cati batrani mor de foame cu pensii de 100 de mii? Cati copii zac in orfelinate? Stiti cat costa un tratament complet pentru un caine comunitar? Destul cat un batran pesionar sa traiasca o luna fara sa-shi faca probleme. E rusinos sa sarim in sus pentru caini cand OAMENII de langa noi cersesc in strada, cand altii mor arshi in propriile case ca au bagat tot felul de prostii in soba.... Nu am nimic cu cainii care au stapani, nu ma deranjeaza absolut deloc dar cei care sunt pe strazi da pentru ca prezinta pericol. trecand peste "baiatule" :| demolarile au fost facute inainte de 89 intr-adevar, dar lasati singuri ei au asa un hobby din cand in cand, cam de doua ori pe sezon, hobby care se numeste imperechere. si pentru ca imi e teama ca nu au auzit de profilactice, din cati erau atunci, fara un control au ajuns mult mai multi incat au ajuns problema care o dezbatem acum. si ca sa fiu on topic, eu nu am zis ca e ceva in neregula sa iti fie frica de caini. la naiba, sunt atatea fobii in lumea asta. eu am zis doar ca e ceva in neregula ca i-ai omori ca iti e frica sau ca fac mizerie. repet, sunt absolut de acord sa fie luati de pe strada din ratiuni de civilizatie si pentru confortul psihic al oamenilor care se simt amenintati, dar nu omorati. eu catel am acasa si daca as putea sa am grija de mai multi cu siguranta as face-o. sunt de acord cu tine ca sunt oameni (batrani, copii abandonati) care o duc rau, cersetori pe strazi care ar fi periculosi si fac mizerie. sper ca nu te gandesti la eutanasiere si in cazul cersetorilor. dar asta e alt subiect si daca va fi topic despre aceasta problema as fi absolut de acord pentru un program social in privinta asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:40 AM |
|