![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce balsam pt par aveti ? Pana acum eu nu am gasit nici unul care sa ma multumeasca .
Am varfurile foarte uscate si se despica repede dar in acelasi timp am parul f moale si subtire. Nu stiu ce balsam sa imi iau si nu stiu daca sa imi iau balsam sau keratina ca imi zicea coafeza la un moment dat ca la tipul meu de par nu e recomandat balsam ci keratina, Am avut keratina de la Londa dar nu mi-a priit deloc , mi se uscau si mai tare varfurile. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
da, Ariana, ai dreptate, dar eu ma spal pe par cam la 2-3 zile asa ca masca folosesc doar 1 data pe saptama. in rest Veganese sa traiasca, nu are silicon in el, miroase bestial si nu imi ingrasa parul.
oricum conteaza si ce bagi in tine, la propriu, asa ca ma staduiesc sa manac cat mai des peste, ulei de masline, lactate, fac din cand in cand cure de vitamina e si, mai nou, vreau sa incep sa iau capsule cu ulei de somon. hai ca sunt un pic off-topic asa ca ma opresc. te pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:14 AM |
|