![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cum se fierbe orezul pt garnituri, salate etc
- proportia ideala este 1 masura de orez la 3 masuri de apa (sau supa) - se pune la fiert sub capac cam in 20 de minute se poate verifica bobul - daca e aproape fiert se poate stinge flacara si se lasa sub capac 10-15 minute (isi trage apa singurel) - inainte de folosire il afanati prin amestecare cu furculita la pilaf aceleasi proportii numai ca orezul se prajeste in prealabil in putin ulei, apoi se adauga lichidul. orezul se curata daca e cazul (la noi e foarte curat) si se spala in vreo 2-3 ape inainte de folosire |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:23 AM |
|