![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bravo bravo
nu stiu cate cu bob rotund or fi dar e unul numit arborio (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) tare bun si tot apropo de ce scrie pe cutie la orez, as prelua asta pt pastele fainoase stiti ca pe unele scrie de ex 'se fierb 8 minute' si ele nu-s nici pe departe fierte? metoda este sa le luati pe foc si sa le lasati sub capac 5-10-15 minute in functie de cat de fierte le doriti. Pastele fierte in felul asta se pastreaza foarte frumos. (sper ca n-am mai spus-o pe-asta pe aici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...am senzatia de deja vu ... dit ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:19 AM |
|