![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa va intreb daca a-ti avut careva probleme cu hernia? Tocmai am aflat ca am hernie ombilicala si trebuie sa ma operez. Nu prea stiu multe si imi este cam frica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am scapat si de hernie, sper (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Operatia cred ca este o reusita, vineri dimineata m-am operat, am avut anestezie generala. A fost extrem de greu dupa ce m-am trezit, am varsat toata ziua, daca vorbeam ..varsam, eu am mai avut anestezie generala anu trecut cand am avut chiuretajul, dar dupa ce m-am trezit nu am avut absolut nimic. Tare cred ca anestezistul a gresit cu ceva, mi-a dat o doza mai mare:), vazundu-ma ce frica imi era. Ideea e ca am stat in spital 3 zile, am avut dureri, dar de ieri ma simt mult mai bine, nu ma mai doare burta, doar spatele acuma, cred ca din cauza ca am stat numai pe spate. Dupa masa merg sa imi scoata firele.
Asa ca am trecut si peste asta. Multumesc din suflet pt incurajari. Acum profit de zilele libere si incerc tot felul de retete de mancaruri si praji..azi vreau sa fac brownis. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:21 AM |
|