![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna Vesta! M-am hotarat sa intreb si eu pana la urma ce se va intampla cu viata mea amoroasa, de familie.(Asta in urma unei discutii in contradictoriu de aseara cu ubu). Io nu am nici cea mai vaga idee daca fac bine ce fac.
Data nasterii: 30.12.1982 Locul nasterii: Galati Ora nasterii: 5 dimineata Ultima zi de nastere a fost in Romania, la Comandau(la munte) Multumesc anticipat!! pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sar'na Vesta!!! Am stat cumintica si am asteptat!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In mare parte se potriveste, dar mai peste tot la zodia mea am gasit chestia asta cu raceala, ca nu stiu sa fiu tandra, nu am simtul frumosului, ceea ce mie nu mi se pare. E posibil sa fie influente de la ascendent? din cate stiu il am in sagetator! In dragoste intr-adevar, sparg capete. Cat depsre relatia actuala, inca diger situatia, nu stiu daca merge treaba, si de asta imi e si mie frica. Sa nu fac marele pas, si dupa sa se duca totul incet incet din lipsa de compatibilitate! Si oricum combinatia dintre zodiile noastre am inteles ca e cea mai proasta din tot zodiacul. Eu capricor,el berbec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multam inca o data (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pupicei dulci de tot!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 06:55 AM |
|