![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am primit azi in cutia postala primul fluturas de campanie. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) semn ca cineva s-a gandit ca si votul meu conteaza!
Recunosc ca de 8 ani n-am ratat nici campanii, nici votari. Poate ar fi trebuit sa ma potolesc, deoarece nu prea mi-au iesit pasentele! Dar iaca ma intarat si de data asta sa cred ca stampila mea pusa pe-un buletin de vot, in cunostinta de personaje politice si platforme, va face diferenta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Voi ce sentiment aveti la start de campanie electorala pentru parlamentare? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mey, avand in vedere ca acum aproape o luna am primit la iesirea de la munca o crizantema si o ciocolata rom de la pnl-isti si floarea aia inca rezista desi nu i-am schimbat apa, sunt tentata sa cred ca e ceva suspect cu ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar daca ma gandesc mai bine, e ceva suspect cu toti, chit ca imi aduc sau nu flori sau ciocolata. habar nu am cu cine voi vota, mai am un pic si se face anul de cand am pierdut buletinul si nu am apucat sa imi fac altul, deci ciu ciu vot.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:49 AM |
|