![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
apropo de ornat torturi, ia uite unul haios
aici sint explicatiile acum am gasit royal icingul asta care e genial pt ornare si vad ca-i facut din zahar pudra, albus si putin suc de lamaie (mai cercetez proportiile daca nu stii cumva kalua la ce mai refer) deci femeia care a realizat cubul a intins icingul asta ca pe o foaie de martipan (am crezut eu initial) la taiat patrate apoi la colorat cu colorant alimentar. Din cate inteleg din chestia asta se fac fel de fel de chestii ornamentale si tortul asta-i dulcic si-s convinsa acum ca formele-s facute din chestia aia misterioasa (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) exemple de modele de flori si frunze o reteta (neincercata) ar fi asa 3 albusuri la temperatura camerei (foarte important se pare) 4 cups de zahar pudra (la noi cel numit icing este extrem de fin si are si putin amidon) jumate de lingurita de crema tartar (stiti voi ... intaritorul acela de care am mai povestit) se pun toate impreuna intr-un bol si se bat foarte usor cu telul pana se amesteca toate, apoi marind viteza se bate compozitia pana se albeste bine, cam 7-10 minute daca nu pare suficient de tare/maleabila compozitia se mai poate adauga zahar pudra se lasa acoperit cu un servet umed, deci exact pe compozitie pana ii dati forma care trebuie... oops, ok c'est tout mai trebuie sa cercetez continuarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:05 AM |
|