![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact la asta ma gandeam si eu adineaori insa n-am vazut (ca n-am cautat). La voi e la alimentara?
Exista un icing dar ca o crema si nu cred ca se intareste asa. Femeia cu tortul cub intindea icingul ei cu sucitorul (?) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:03 AM |
|