![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am primit azi in cutia postala primul fluturas de campanie. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) semn ca cineva s-a gandit ca si votul meu conteaza!
Recunosc ca de 8 ani n-am ratat nici campanii, nici votari. Poate ar fi trebuit sa ma potolesc, deoarece nu prea mi-au iesit pasentele! Dar iaca ma intarat si de data asta sa cred ca stampila mea pusa pe-un buletin de vot, in cunostinta de personaje politice si platforme, va face diferenta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Voi ce sentiment aveti la start de campanie electorala pentru parlamentare? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Un avantaj e ca vom sti ce alesi avem in regiune. Personal, pana acum nu mi-am batut capul sa stiu ce deputati si senatori sunt de Bucuresti si ce fac ei pentru locuitorii din Capitala. Acum, de voie de nevoie, o sa aflu. De votat, tot platforma de partid, o vom vota, deci, aici nu se schimba nimic. Dar macar vom cunoaste si oamenii si nu vom stampila doar partidul X (care credem ne ca va fura si va minti mai putin decat celelalte).
Evident, ca in acest context, lupta nu se va mai da pe idei, ci pe popularitate. In campanie vom descoperi cu uimire un Smarandescu (bodyguardul lui Gigi Becali), o Luminita Angel, un Mircea Diaconu, un Nicolae Furdui Iancu, o Doina Melinte ( (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:28 PM |
|