![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am primit azi in cutia postala primul fluturas de campanie. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) semn ca cineva s-a gandit ca si votul meu conteaza!
Recunosc ca de 8 ani n-am ratat nici campanii, nici votari. Poate ar fi trebuit sa ma potolesc, deoarece nu prea mi-au iesit pasentele! Dar iaca ma intarat si de data asta sa cred ca stampila mea pusa pe-un buletin de vot, in cunostinta de personaje politice si platforme, va face diferenta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Voi ce sentiment aveti la start de campanie electorala pentru parlamentare? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies, nu puteti spicui de undeva din platformele principalelor partide? Ma refer la cele care au o sansa la tron? Ca sa fie discutia mai completa si poate mai multe fete vor citi si hotara aici ce li se pare realizabil si mai apoi viabil.
PS cu ocazia asta poate reusim s-o trimitem pe rozy la vot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:46 PM |
|