![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acum citesc "Zahir"... Pare interesant...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
...spune cineva ca citeste "Codul lui Da Vinci".Eu am luat-o putin anapoda :P.Cartea pe care o citesc acum ar fi trebuit sa o citesc dupa "Cod..."E vorba de "Misterul Templierilor altfel decat in romanul Codul lui Da Vinci"-autori:Clive Prince & Lynn Piknet.Cartea vine cu unele explicatii la ce a vrut sa sugereze Dan Brown in romanul sau,cu argumente atat pro cat si contra,face un istoric al societatilor secrete de tip francmason,etc.Mai am vreo 2 capitole pana s-o termin si mi se pare super cartea!Pune in lumina niste chestii la care nu m-as fi gandit niciodata! :oAcum am inceput sa fac unele conexiuni,dar mi-a lansat si multe semne de intrebare :frustraree:Si ca sa ma cufund si mai tare "in ceata"o sa citesc si "Codul..."imediat dupa asta;tocmai mi l-a adus o colega pe un CD. :) :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:41 AM |
|