![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vorbeam cu o prietena pe messenger si la un moment dat imi zice ca s-a zgaltait scaunul cu ea! I-am zis in gluma : "O fi fost cutremur!" . Acum 2 minute a mai sunat-o cineva care i-a zis ca are impresia ca ar fi fost un mic cutremur! Voi ati simtit ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Cutemurul e ceva ingrozitor,cred ca fiecare isi vede moartea in fata atunci,eu una asa patesc.Ultimul cutrmur l-am prins cand eram insarcinata in 7 luni,la etajul 4.Cineva mi-a spus atunci ca daca animalele sunt agitate se va produce iar un cutrmur si zile intregi si nopti nu mai dormeam caci cainii din fata blocului scheunau non stop,parca innebunisera.Nu mai vroiam sa-l las pe sotul meu la servici,imi era frica si de umbra mea.Atunci stateam in gazda la o babuta de vreo 75 de ani si noi am sarit din pat ca arsi,sotul meu dormea dezbracat si s-a repezit ca nebunul cu mine de mana direct la babuta sa o ia si pe ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat am mai ras dupa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Femeia azis sa ne ducem noi ca ea vrea sa moara in casa.In fine,am luat-o si pe ea ,inceata ca un melc de ziceam ca nu se mai termina scarile si eu nu mai vreiam sa urc innapoi.Am urcat pana la urma si pe scari sotul meu s-a lovit din neatentie cu capul de o teava de fier si iar am zbughit-o pe scari crezand ca iar e cutremur.Pana la urma ne-am mutat de acolo la curte ca nu am mai suportat stresul si ma gandesc cu groaza la cel urmator,mai ales daca sunt singura acasa cu copiii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:59 PM |
|