![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de industria auto, socrii mei lucreaza la o firma care reconditioneaza piese auto...si acum, in plina recesiune, lor le merge f bine, ca oamenii nu-si mai cumpara masini noi, piese noi, ci piese mai ieftine (2nd hand).
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot suntem in criza si romanii stiu sa faca haz de necaz, avem azi un banc care explica cum sta treaba cu bursa si brokerii pe-ntelesul tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vine badea Gheoghe la o Societate de investitii financiare sa investeasca la bursa si-i zice brokerului: -Domnucule, vreau sa investesc si eu pe bursa asta, da mai intai explica-mi si mie pe intelesu’ meu, asa ca la tara, cum vine chestia asta cu bursa si brokerul? Brokeru’: -Apoi cum sa-ti explic bade. Sa zicem ca ai o suma de bani si vrei sa faci ceva cu ea ca sa iti fie bine pe viitor. Te duci la piata, care este un fel de bursa si cumperi gaini. Gainile fac oua si ouale se clocesc si ies pui. Si puii ajung gaini si fac alte oua, care se clocesc si ies alti pui si tot asa pana ti se umple ograda de oua, pui, gaini. Apoi vine o vreme grea cu furtuna, ploi si inundatii si-ti ia toate gainile si puii din ograda. Si atunci vii la mine si eu iti zic: “Ba ce fraier esti, de ce nu ai cumparat ratze?” |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:55 PM |
|