![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
VW si-a anuntat raportul pe trimestrul al III-lea si prognoza pe final de an? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Stiu ca ei ma ramasesera saptamana asta sa prezinte estimari. Cred ca ati auzit deja de Renault, Peugeot si alti constructori occidentali de masini. Toti si-au redus tintele cu mult si-n unele locuri au anuntat deja somaj tehnic sau inchidere de fabrici pentru ca nu mai vand.
In Romania, Dacia si-a redus tintele cu aprox 15% pe anul aceasta, dar sefii spun ca nu vor fi foarte afectati pentru ca au un produs ieftin. Ford zice ca va continua investitiile la Craiova cum si-a prognozat, astfel incat sa scoata prima masina "made in Romania" in iulie 2009. Nu inteleg de unde optimismul romano-american... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mai ales ca la noi vanzarile de masini noi au fost afectati tare de importul de masini rulate din Germania, Franta etc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oricum, pe plan intern e atata valmaseala ca nu vom sti ce ne-a lovit cand ne vom trezi la pamant. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angel, cei mai destepti analisti sfatuiesc sa economisim. Fara investitii si fara imprumuturi in perioada asta. Eu, sincer, daca as avea mai multicei i-as pastra in euro. Poate de luna viitoare reusesc sa pun deoparte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:28 PM |
|