![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
buna, Ariana!
merci mult pt mesaj. sincer, imi este foarte usor sa vorbesc pt ca nu mi se pare ceva rusinos, desi, in Romania se parte ca este mai usor sa recunosti ca ai facut sex in grup decat o operatie estetica! :-X am vrut sa scriu pt ca inainte sa-mi fac eu operatia am cautat pe cate forumuri din Romania am putut sa aflu detalii de la o persoana care a trecut prin asta. crede-ma ca absolut nimeni nu a recunoscut. in schimb fetele din State au fost super de treaba, iti raspund la orice intrebare, te incurajeaza si se intereseaza de soarta ta, iar in momentele alea (inainte si imediat dupa operatie) conteaza enorm sa auzi o parere personala si nu numai niste date medicale seci. asa ca, daca cineva are nevoie de orice informatii, ii raspund cu cea mai mare placere! :) have a nice day! :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:28 PM |
|