![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Ce cadouri facem unui medic de familie?Se mai numesc acestea "cadouri" daca sunt cerute de un medic?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eu ma confrunt cu o problema.La inceput doamna doctor nu accepta nimic,eu ii aducem drept cadouri cafea ciocolata si flori pentru ca asa ma sfatuise o prietena care m-a indrumat catre ea.Mentionez ca am schimbat cativa medici de familie pentru ca nu eram multumita de rezultate dar aceasta din urma chiar isi facea meseria.Doamna doctor nu primea pe motiv ca ea accepta doar de la cei bogati ca Adrian Nastase,apoi situatia s-a schimbat caci prietena mea a avut grija sa o informeze ca am innaintat cu un cm pe scara sociala,mi-am deschis o afacere.Au inceput intrebarile:cat castigi,cum o mai duci?Apoi au inceput pretentiile si cand nu am fost dispusa pentru a umbla cu copiii in spate dupa cai verzi pe pereti am iesit din cabinet chiar sifonata si cum imi era rusine de rusinea ei nu am reactionat atunci.Acum ma pregatesc pentru o noua vizita si sunt chiar stresata.Nu pre imi da mana sa-i cumpar ce mi-a cerut.Ce ar trebui sa fac?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 05:19 PM |
|