![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu am descoperit de curind o metoda de reducere a stresului, relaxare si vindecare fara medicamente, care, asa cum stim cu totii au multe efecte secundare.
Aceasta metoda este tehnica Reiki - o tehnica japoneza descoperita de doctor Mikao Usui la inceputul secolului 20. Reiki este transmis prin aplicarea miinilor pe diverse parti din corp. Cuvintul reiki vine de la 2 cuvinte japoneze:rei si ki.Rei inseamna "universal", iar ki "energia vietii". Am fost initiata in aceasta tehnica si lucrez de 2 luni in fiecare zi, atit pentru mine cit si pentru cei din familie.Pot sa va spun ca am avut ceva rezultate si sint foarte multumita pentru ca starea mea de sanatate se imbunatateste pe zi ce trece si am redus si din medicamente. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu atit mai mult nu trebuie sa fii atit de laconica.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:52 PM |
|