![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Intr-o zi de vara mergeam linistita pe drumul meu obisnuit prin centru, nu era aglomerat ca de obicei, si dintr-o data am zarit in fata mea un barbat frumos, inalt, tenul masliniu, cu parul cret si usor blond, cu un rucsac imens, nu-mi puteam lua ochii de pe el, si privirile noastre s-au intalnit. Nici nu-mi trecea prin cap sa ma uit in alta parte, si cum venea din fata mea, usor usor ne apropiam, dar privirile paraca ne erau lipite. Si la un moment dat am ajuns fata in fata, si nu l-am ocolit, nici el pe mine, stateam aproape fata in fata de parca am fi facut radacini... Mi-a zambit, si mi-a spus pe o voce calma: "Cafea?" Nu stiu cate cafele am baut, dar cert este ca am ajuns a doua zi dimineata acasa, numai sa ma schimb si sa-mi iau rucsacul si am plecat. Ne-am dus in munti si cred ca 3 zile nu am dormit deloc, atat de mult aveam de povestit, de parca ne-am asteptat de o viata intreaga. Dupa o saptamana el deja a inchiriat un apartament aici, si-a lasat rucsacul la odihna, si eternul calator si-a gasit casa si linistea. De atunci au trecut 2 ani, noi suntem impreuna, nedespartiti, si cu planuri marete, am unit doua lumi, am invatat sa spun te iubesc, pe o limba pe care nu credeam ca o sa-l vorbesc vreodata.
Nu sunt genul care face nebunii, nu sunt genul care vorbeste lumea de pe strada:P Si daca ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca il ocoleam... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:27 PM |
|