![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mi-am intalnit perechea pe data de 13 februarie. Eu alergam pe strada in disperare pentru ca la ora 22 se inchidea caminul si a aparut in fata mea un pustan de 18 ani care m-a prins de mana si mi-a zis"vai da ce sani mici ai",nici nu am apucat sa-i raspund ca s-a deschis usa si trebuia sa intru ca altfel ramaneam pe afara,iar el mi-a strigat"maine la ora 7 sa fii aici".M-am enervat asa de tare si ma intrebam cat tupeu si cata obraznicie,dar soarta facea ca a2a zi trebuia sa dau un telefon foarte important exact la ora sapte si trebuia sa ies neaparat la cabina de telefon.Ma astepta afara si m-a prins de mana spunandu-mi ca nu ma lasa pana cand nu merg cu el in discoteca sa-si serbeze majoratul si nu m-a lasat sa plec pana cand nu i-am promis ca voi veni,dar eu nici nu vroiam sa aud,insa trebuia sa scap cumva.Nu stiu ce s-a intamplat caci intr-un final am acceptat ,am mers cu un taxi ales de mine si i-am tinut companie.El a venit singur,ma asteptam sa fie o gasca intreaga,mi-a spus ca m-a ales pe mine si in discoteca m-a sarutat toata noaptea pana cand mi s-au umflat buzele.A doua zi i-am zis ca nu mai vreau sa-l vad si dupa ce m-a cautat o luna de zile dar fara succes,am intrerupt legatura de tot.Dupa 6 luni l-am revazut in parc ,era mai matur , mai frumos si m-am indragostit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de el.L-am intrebat :"pot sa ma asez in bratele tale " si am avut succes.De atunci suntem impreuna.Fetita s-a nascut pe data de 13 februarie si urmeaza sa ne casatorim pe 13 februarie anul viitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va mai spun ca el e mai mic decat mine cu un an ,o luna si o zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:25 PM |
|