![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
oana_82 recunosc, m-am pierdut in povestile tale
Voi sunteti norocoase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! La mine e jalea de pe lume (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) Gemenii mei tipa non stop (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si nu stiu unde sa ma impart ,la facut mancare la asezat hainele,auuuuuuu si vaiiiii de mine ca nu ma ajuta nimeni.Am facut eu ceva ceva azi dar nu mai pot.Mai bine il astept pe sotul meu sa vada si el cum e sa fii mama eroina asa cum imi zice el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 09:22 AM |
|