![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am vb pe net de cateva ori,mi-a trimis si poza,dar nu mi-a placut cum arata si nu vroiam sa ma intalnesc cu el,dar pana la urma am acceptat ca imi era rusine sa il tot refuz,mai ales ca vorbea atat de frumos.Am mers la intalnire si cand l-am vazut am ramas masca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu semana absolut deloc cu tipul din poza ce mi-o trimisese,doar ochii foarte albastrii.Arata f bine si el pe mine m-a placut la nebunie de cand m-a vazut.ne-am intalnit si in ziua urmatoare si de atunci suntem impreuna.Dupa 1 luna si ceva m-a cerut in casatorie si dupa inca 4 luni ne-am si casatorit si suntem foarte fericiti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .ne respectam,ne iubim,suntem cei mai buni prieteni,ne intelegem extraordinar si ne consideram cei mai norocosi ca ne-am gasit unul pe altul.Nu credeam ca un barbat poate sa iubeasca asa mult si sa fie asa atent si lista poate continua.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:13 PM |
|