![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?
Eu, pe dl Maat l-am cunoscut pe net. Initial l-am am luat in suturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dara apoi ne-am intilnit in grup mai multi prieteni virtuali, era si el pe-acolo eu n-am stiut ca era chiar persoana pe care nu o curatase Dunarea de cind il blagoslovisem eu, ca nu a spus... si iaca ca au trecut 8 ani de-atunci! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am iesit cu un baiat care imi placea cum arata si atat. Adica nu-mi placea cum gandeste, cum vorbeste, ce prieteni are...
In seara in care am vrut sa ma despart de el, prietenul lui (care era si prietenul surorii mele) m-a anuntat ca baiatul asta iese cu alta fata. Intr-o seara, la cinematograf, singura... Il vad cu cealalta. Ma prefac ca nu-mi pasa, dar inima imi batea in urechi.Nu stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ii salut si intru in sala. Intamplarea face ca ei sa se aseze chiar in fata mea. Intentionat sau din cauza intunericului, nu pot sa spun. A inceput filmul. Film de dragoste. Dupa cateva minute eram hotarata sa ma ridic si sa-mi caut un alt loc. Nu-mi mai placea de el, nu-mi pasa ce fac ei, dar chiar in fata mea? - E ocupat? ma intreaba o voce barbateasca. Cand ma intorc sa vad cine intraba, am un soc. Era...fratele lui geaman. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiam ca are un frate geaman. Nu stiam ca are un frate care ii seamana la chip. Nu stiam ca are vreun frate. Bangui ceva drept raspuns, iar el se aseaza langa mine apoi se intinde pana la cel din fata mea si-il anunta ca a ajuns. Abia atunci ma vede si el... Dupa ce s-a terminat filmul, m-a condus acasa din cavalerism. Avea alta prietena. Asta am aflat dupa doua saptamani, timp in care nu ne-am vazut deloc. La aproape o luna de la prima intalnire, m-a asteptat intr-o seara si mi-a spus ca numai la mine se gandeste, ca nu ma poate scoate din mintea lui si ca , daca sunt si eu de acord, i-ar face mare placere daca am forma un cuplu. Eu am zis ca nu am nimic impotriva sa incercam, cu o conditie- nu vreau sa fiu vioara a doua. El m-a asigurat ca la momentul acela eram singura. Relatia noastra a trecut prin multe si prin multi ani (6 si 1/2), apoi m-a cerut de sotie. Ce a urmat este o alta poveste. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:31 PM |
|