![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi s-a intimplat vreodata sa aveti impresia ca speriati barbatii? Si nu vorbesc doar de barbatii "to date to", ci si de barbati de la locul de munca, din familie, etc.
Pentru ca eu am senzatia ca pe unii i-am bagat in sperieti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceea ce imi place de mor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eh, nu neaparat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "Periculoasa" poate fi spus asa si pe un ton admirativ. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si daca nu te plimbai cumva cu o foarfeca in jurul pantalonilor lui cand ti-a spus asta, inclin sa cred ca era prima varianta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Motive reale pentru care barbatii chiar se sperie ar fi mai multe, dar am observat ca majoritatea fug in draci de femeile care urla mult, injura, se agita si fac ca toti dracii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cam cum fac eu cateodata cand imi sare tzandara adica. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:34 AM |
|