![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi s-a intimplat vreodata sa aveti impresia ca speriati barbatii? Si nu vorbesc doar de barbatii "to date to", ci si de barbati de la locul de munca, din familie, etc.
Pentru ca eu am senzatia ca pe unii i-am bagat in sperieti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ceea ce imi place de mor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu, nu in sensul ala Angel! Dupa ce am postat mi-am dat seama ca ar putea fi inteles asa.
Pai si io injur si tzap daca mi se pune pata. Si mai am capacitatea de a-mi schimba starea de la o secunda la alta(stare de fatada pt mine, dar fantastic de reala pentru ceilalti). Daca acum urlu si sunt isterica, in secunda urmatoare, pot sa-ti sar in gat si sa-ti spun ca mi-a trecut. Cine ma cunoaste stie ca asta nu e semn bun si ca va fi ars (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 03:18 AM |
|