![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
fetelor, dargutelor, haideti sa stabilim o intalnire pe orase (cum bine se discuta pe undeva....)
adica noi, bucurestencele sa stabilim o data anume, la care sa poata veni si celelalte fete din tara (daca vor putea), apoi, cele din timi sa stabileasca o data anume (io parol k vin, da' numa' sa-mi spuneti cand, si sa fie musai in week-end, k altfel nu am cu cine lasa bebelu'), si tot asa.... bai, nush cate fete sunt din baia mare ca sa face o intalnire si acolo, dar daca nu sunt multe, poate reusim s-o corupem pe delphi la intalnirea din buc sau timi...ce zici delphinutzo, ne onorezi? io ma gandeam k pe 1 martie ar fi super-super sa ne intalnim in bucuresri, sa mergem undeva inr-un loc linistit (k tot vom face noi zgomot destul :D)....ce ziceti? bai, si inca o kestiuta, daca sunteti de acord: fiecare fatuca care vine, e musai sa aduca ceva simbolic, ca o amintire, se amesteca lucrurile ca la o tombola, si fiecare pleaca acasa cu o amintire de la altcineva, lasand la randul ei ceva in amintirea altcuiva...Doamne ce alambicat ma exprim....da' voi intelegeti, nu? va tzucutz si va astept cu propuneri :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Ariana zano , ce zici? merem la bucale? Ca io demult tot vreau si nu mai ajung... Intre timp m-am umplut iar de monstrii , deci ma incadrez perfect la "acneicii anonimi" :P bai, tu mai intrebi daca vii sau nu?pai tu+ariana+didi sunteti deja bucurestence, deci, sa nu va aud ca nu puteti, veniti sigur, nene, pai...tre' sa fim unite fetelor, si la bube si la fara bube, no?avem ingeras de bucuresti (angelito), avem ingeras de timi (angeldust)....e bine, cu 2 ingerasi, sa vedeti voi ce bine ne va mere la intalnire.... bai, da io mai adaug un ingeras la baia-mare, k tare draga-mi e delphinutza asta, nush de ce :P... ari, tie nu-ti mai spun cat te iubesc, draga, k-ti spun zilnic pe mess, da' ia dela mine un pupi mare-mare, cat de mare vrei tu :-*...da' ai grija sa nu cazi pe spate, ca io tzuc apasat :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:01 AM |
|