![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am primit azi in cutia postala primul fluturas de campanie. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) semn ca cineva s-a gandit ca si votul meu conteaza!
Recunosc ca de 8 ani n-am ratat nici campanii, nici votari. Poate ar fi trebuit sa ma potolesc, deoarece nu prea mi-au iesit pasentele! Dar iaca ma intarat si de data asta sa cred ca stampila mea pusa pe-un buletin de vot, in cunostinta de personaje politice si platforme, va face diferenta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Voi ce sentiment aveti la start de campanie electorala pentru parlamentare? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pana cand votul sau discutiile despre programe ne va starni apetitul de discutii va invit sa ne amuzam si sa comentam sloganuri de campanie... pentru ca de azi, vrem nu vrem, le vedem pe toate gardurile. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Impreuna croim viitorul! Catalin Croitoru, candidat PD-L. am aflat si candidatii la Camera Deputatilor din colegiul meu: Elena Udrea, PD-L Radu Munteanu, PNL Luminita Anghel, PSD Lorant Demeter, UDMR Catalin Zmarandescu, PNG-CD (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Marian Sorin Paveliu, independent Bud Horia Andrei, independent Doamne sfinte! Zmarandescu la tranta cu Udrea, in solfegiile Luminitei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noroc ca dintre toti, unu' e pe placul meu. Diana stieeee! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 7-November 08 Member No.: 5,293 ![]() |
Pana cand votul sau discutiile despre programe ne va starni apetitul de discutii va invit sa ne amuzam si sa comentam sloganuri de campanie... pentru ca de azi, vrem nu vrem, le vedem pe toate gardurile. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Impreuna croim viitorul! Catalin Croitoru, candidat PD-L. am aflat si candidatii la Camera Deputatilor din colegiul meu: Bud Horia Andrei, independent Doamne sfinte! Zmarandescu la tranta cu Udrea, in solfegiile Luminitei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noroc ca dintre toti, unu' e pe placul meu. Diana stieeee! Numai si numai pentru corecta dumneavoastra informare doamnelor trebuie sa facem o corectie: Horia-Andrei Bud (subsemnatul) candidez din partea Aliantei Electorale PARTIDUL VERDE ECOLOGIST si nu ca independent. scuze pentru intruziune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:51 PM |
|