![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu am descoperit de curind o metoda de reducere a stresului, relaxare si vindecare fara medicamente, care, asa cum stim cu totii au multe efecte secundare.
Aceasta metoda este tehnica Reiki - o tehnica japoneza descoperita de doctor Mikao Usui la inceputul secolului 20. Reiki este transmis prin aplicarea miinilor pe diverse parti din corp. Cuvintul reiki vine de la 2 cuvinte japoneze:rei si ki.Rei inseamna "universal", iar ki "energia vietii". Am fost initiata in aceasta tehnica si lucrez de 2 luni in fiecare zi, atit pentru mine cit si pentru cei din familie.Pot sa va spun ca am avut ceva rezultate si sint foarte multumita pentru ca starea mea de sanatate se imbunatateste pe zi ce trece si am redus si din medicamente. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 13-October 08 Member No.: 5,102 ![]() |
Cleo, multumesc pentru incurajare... (aveam nevoie, pentru ca sunt un pic timida cateodata).
As putea vorbi mult despre Reiki, o tehnica extrem de draga mie, pe care o practic si o respect. Nu stiu exact ce va intereseaza, pentru a ma referi la ceva concret. Pot insa sa spun ca este o minunata tehnica de echilibrare si ca oricine a primit macar un tratament, a simtit imediat efectele benefice. Nu trebuie neaparat sa-ti explici logic sau chiar sa crezi, trebuie doar sa permiti energiei sa lucreze pentru tine. Oricine poate fi initiat, daca se simte atras si vrea sa stie mai multe. Personal, as sugera celor doritori sa se informeze inainte, sa intrebe, sa aibe sufletul deschis si apoi sa ... treaca la fapte. Este foarte important si Maestrul care le va iesi in cale, dar cum stim ca nimic nu e intamplator, "Maestrul va apare cand elevul va fi pregatit". |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:17 PM |
|