![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, la tine/voi cum e? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
(Acuma o sa ma penalizeze ca ti-am dat apa la moara) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Dofto
Eu am facut o singura data calamar L-am fiert la abur - si l-am servit aburind cu sos de usturoi si patrunjel adica am batut bine usturoiul cu sara mare si l-am frecat ca pe o maioneza cu ulei de masline la sfarsit am adaugat patrunjel tocat si 2 linguri de smantana asa fac si crevetii sau alte fructe de mare Pateu eu fac cu Soia Cumparam soia aceea gata pregatita de snitele - o fierb bine cu piper si mirodenii - foi de dafin - enibarar boabe cand este fiarta bine o bag la mixer pana se face o pasta fina separat calesc ceapa cu ulei de masline o las sa se faca transparenta nu o calesc prea mult fierb 2-3 oua - se folosesc doar galbenusurile pe care le pasez si amestec cuceapa racita , soia si un pahar de smantana 20% Cred ca e mai buna branzica filadelfia sau ceva similar cu verdeturi Din pacate eu le pun toate la ochi dar cand mai fac masor si scriu la retete cantitatile corecte In plus adaug marar verde din belsug Cu acest amestec eu umplu rosii - le las la frigider si apoi tai felii cand servesc - arata ff bine si este gustos toate le bag la mixer amestec bine si |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:02 AM |
|