![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O idee interesanta pentru tort.
Daca v-ati saturat de eterna asezare a tortului(blat-crema-blat-crema-blat), atunci e timpul sa faceti si asa: Blatul se taie in doua, prima foaie cat se poate de subtire. Adoua foaie, mai groasa, se taie pe lung in fasii late cat grosimea blatului (in cazul blatului de forma patrata sau dreptunghiulara) sau in trei cercuri (in cazul blatului rotund). Apoi montam totul astfel: pe blatul mai subtire se intinde un strat subtire de crema. Deasupra se aseaza fasiile(jumatate din ele) lasand intre ele spatiu de inca o fasie. Aceste spatii goale le umplem cu crema cu ajutorul unei lingurite. Cealalta jumatate din numarul de fasii se aseaza fix peste fasiile de crema, urmand ca peste fasiile de blat de dedesubt sa punem acum crema. Pentru un contrast mai mare, folositi crema colorata si blat alb sau clema alba si blat de cacao. (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/dulce%20si%20bun/DSC01191.jpg) (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_fM35ozkHi8E/R4GdC32z77I/AAAAAAAABMw/0ctj5BE4FcA/s1600/P1030749.JPG) Numai prima poza imi apartine, cealata este de pe un blog culinar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:19 PM |
|