![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Haideti sa punem la un loc toate informatiile pe care ni le ofera detinatoarele...sper sa fiu si eu fericita posesoare in cateva saptamani, dar pana atunci, please, spuneti tot. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce produse aveti, ce nuante va plac si multe altele. A, si preturi orientative. Personal as dori un ruj, un fard de pleoape si un fdt, pentru inceput. Ce alteva mai recomandati? (I know...mai multe nuante de fard si mai multe rujuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Stie cineva de ce nu am mai primit instiintari de mesaje noi?
Mi-am luat intre timp un set de lipglss-uri din colectia de craciun, 5 nuante si un mineralized skninfinish petitcoat,abia le astept Si cred ca chiar in weekend mai fac o comanda ,pentru 109, 188 pensule si cred ca un blush nu m-am hotarat inca ce nuanta stie cineva ceva bun ptr curatat pensulele unde gasesc nu mi-as lua de la tocmai din sua de hepcat nu am auzit vorbe asa bune , plus cred ca cele 2 nuante aduc una cu alta putin, eu am sushi flower , da il folosesc cam rar Daca vrea cineva swatchuri la anumite farduri(mac) pot sa va ajut cu cele care le am, multe arata diferit in realitate/piele fata de imaginile de pe site |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 01:36 PM |
|