![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Orice trusa trebuie sa contina minim cateva pensule indispensabile unui machiaj perfect:
- pensula pentru pudra (pentru aplicarea pudrei pulbere sau compacte) - pensula pentru fard de obraz - pensula pentru aplicarea fardului de pleoape (pentru aplicarea fardului compact sau pulbere pe pleoapa) Citeste: Pensulele pentru machiaj |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
da, coastal scents face delivery si in Romania
da cele pentru pudra merg spalate dupa mai multe utilizari dar spre binele tenului tau cele care le folosesti cu produse crema spala-le dupa fiecare utilizare, ptr ca strang bacterii, pudra e un mediu sarac ptr bacterii, cream insa , nu Eu mai fac acasa brush cleaner, da nu e la fel de eficient ca cel de la MAc care e grozav, apa, spirt, sampon de vase, sampon de copii si balsam de par lichid sa conditioneze firul de par al pensulei, cantitatile exacte si cum se face le-am luat de la enkore de pe youtube Pensulele de calitate si intretinute corect pot tine zeci de ani, eu am una Mac de mai bine de 10 si arata f bine, doar s-a sters putin numarul pensulei si din nume This post has been edited by romi79_2008: Nov 13 2008, 06:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 02:10 PM |
|