![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Problema este ca nu stiu CUM vom iesi din aceasta criza in care evident suntem si noi acum. Am tot urmarit promisiunile si programele astora de redresare si drept sa spun mi se pare ca toti debiteaza tampenii. Habar nu am pe cine sa votez! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cel mai rezonabil program mi s-a parut cel prezentat de Stolo dar pe astia nu vreau sa ii votez ca n-am ochi sa il vad pe dobitocul de Basescu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca o sa mai fie asta inca nustiucati ani presedinte io ma spanzur de pe acum. Plus ca poate ne face vreo surpriza si nu o sa il vrea pe Stolo premier, ne tranteste vreun Boc sau ce stiu io acolo, care o sa i se pare lui mai convenabil si mai usor de manipulat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ca sa nu mai zic de aberatiile din programul Tariceanu, care probabil vor prinde de minune asa ambalate frumos si eye-catchy cum sunt, pentru ca deh...tara e plina de inculti, trebuie sa recunoastem si ala care o sa vina maine sa zica "va dam bani sa stati degeaba" sigur o sa aiba toate voturile! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:16 PM |
|