![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu ma ingrozesc din ce in ce mai tare de ceea ce aud si vad. Chiar in firma noastra se simt efectele crizei deja, pentru ca nu mai avem contracte incheiate pe anul viitor, atatea cate am preconizat. Ceea ce inseamna ca nu prea se va mai construi.
In rest, aud ca mii de salariati din uzinele astea ceausiste sunt disponibilizati, Citigroup da afara 10000 de angajati, Kraft pleaca din Romania, Chrisler e in pericol de faliment si chiar Elvetia, un simbol al stabilitatii se clatina... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:41 PM |
|