![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Silvia...sa stii ca io chiar m-am gandit sa ma apuc de agricultura ecologica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fara gluma, si mie mi se pare ca ar fi ceva potential in asta. Si mai ales ca parintii mei sunt in domeniu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu m-am prea interesat de detalii.
Insa acum chiar am vazut la TV ca pe fond de criza,toti care consumai alimente eco si organice s-au reorientat spre cele normale care sunt mai ieftine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Silvia...sa stii ca io chiar m-am gandit sa ma apuc de agricultura ecologica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fara gluma, si mie mi se pare ca ar fi ceva potential in asta. Si mai ales ca parintii mei sunt in domeniu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu m-am prea interesat de detalii. Insa acum chiar am vazut la TV ca pe fond de criza,toti care consumai alimente eco si organice s-au reorientat spre cele normale care sunt mai ieftine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tot azi am vazut la TV (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca, din nefericire, numarul bolnavilor de diabet (oameni care ar trebui sa manance aproape zilnic piept de pui, sau ma rog, carne slaba) si al celor bolnavi de obezitate este intr-o continua crestere. Toti acesti oameni, consumatori din ce in ce mai avizati, ar trebui sa se orienteze spre produsele sanatoase. Mai bine investim in alimente de buna calitate, ecologice, on-going, decat in medicamente de sinteza atunci cand descoperim ca suntem bolnavi. Parerea mea. Suntem ceea ce mancam. Secondly: Cu un astfel de proiect, poti obtine cu usurinta finantare pe Sapard sau fonduri structurale. Tre' sa te hotarasti, sa analizezi BINEEEEE ce vrei sa produci, apoi sa faci rost de finantarea pentru start-up. Asta-i putin mai greu acum, cand bancile nu mai dau atat de usor credite, dar nu imposibil, sau poate ai surse proprii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Aa, si sa te interesezi bine ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine certificatele de bio food, sau ma rog, ecologice. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 03:56 PM |
|