![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
monicutza,eu as vrea mai multe detalii, dar nu stiu daca esti dispusa sa le dai aici, pe forum, sau pe privat, asa ca anunta-ma pe ce cale vrei sa vorbim...
acum, ce ma intere pe mine: o usoara ridicare a sanilor, caci in urma sarcinii si alapatarii s-au cam lasat si, culmea, mi se pre ca s-au si micsorat.deci, m-ar interesa pe langa aceasta ridicare, poate si o "mica marire" de sani, dar, cum spui tu, aproape insesizabila. nu stiu la ce clinica se apote face, si nu stiu nici costurile aferente (probabil ca pentru aceste lcururi vom discuta pe privat). apoi, poate ne mai poti spune tu cum a decurs operatia, cu lux de amanunte, caci mi se pare destul de important sa stim la ce sa ne asteptam, cat si problemutzele intampinate dupa operatie (ex:dormit numai pe spate, toaleta sanilor, medicamente folosite dupa operatie, durata de revenire dupa operatie, adaca esti multumita sau nu de rezultat). multumim pentru diponibilitatea ta si, cel putin eu, personal, astept cu nerabdare sa ne detaliezi putin acest subiect. te pup :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:07 PM |
|