![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
OK, dar sper sa nu va enervez daca scriu prea mult! ;)
in primul rand trebuie sa-ti alegi doctorul! dupa ce am tot intrebat in stanga si-n dreapta si am tot citit pe internet m-am hotarat sa merg la dr. Stan, la CMS. nu stiu daca este cel mai bun dar pt mine a fost o decizie buna. cand te-ai hotarat, te duci la control. din cate stiu eu, la stan poti sa te duci la oricate consultatii inainte sa te hotarasti, fara sa platesi nimic. ca o paranteza, la el platesti doar o data operatia pe care ti-o faci, toate consultatiile si controalele de dupa (1 luna, 3, 6, 1 an, 2 ani etc) sunt incluse in pret. la control ii explici ce vrei, el te masoara in fel si chip, baga datele in calculator si calculatorul alege marimea optima a protezelor. pt operatie te duci la Bacau, operatia dureaza cam 1 ora. dupa operatie trebuie sa porti bustiera (ti-o dau ei) 1 luna, nu poti sa te speli in zona aia 2 saptamani (eu ma stergeam cu servetele pt copii dar tot eram varza). mie personal mi-a fost foarte nasol dupa operatie, am avut dureri mari, nu am putut sa dorm cateva nopti pt ca nu-mi gaseam nici o pozitie cat de cat confortabila. cica am fost eu o ghinionista si fac parte din procentul de 5% care au dureri dupa. >:( ce-i drept, am intalnit la controale, o gramada de fete care nu au avut nici o problema; chiar una care s-a operat in aceasi zi cu mine a plecat in aceasi noapte cu trenul ( in mod normal stai pana a doua zi la clinica), alta a doua zi ii ajuta pe zugravi sa-i faca apartamentul!!! :) nu am avut bandaje sau drene, doar un fel de banda adeziva pe operatii. nu am avut vanatai, nu mi-a curs sange, absolut nimic. dupa o luna trebuie sa incepi sa-ti faci masaj si sa te duci la controale.am uitat de medicamente!!! am luat antibiotic (parca 10 zile), ketonal pt dureri (cel mai bun prieten al meu in perioad aia :D) si midocalm (parca relazeaza musculatura). f. important: cica daca nu te lasi de fumat cu o luna inainte de operatie nu te opereaza!!! elle_ni, de pret si altele iti spun pe privat, ok? pup u |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:01 PM |
|