![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut prin topicul de poze de bucatareala, a sters si Empty, si misssssssssssssn, si teo. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si, pe prima pagina, angelusu'. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Angel vezi ca daca e urticarie tre' sa tii si regim alimentar pana iti trec bubele. Adica fara excitante alimentare cioco, cacao si fara grasimi si orice de origine animala. Si eu am avut una urata de tot de la salam de sunca mi s-a tras de atunci nu mai pun gura pe nici un salam si aproape imi trecuse pana am baut cacao cu lapte si le-a apucat damblaua si mai tare.
Szi poate tre' sa-ti schimbi ochelarii ca si de la dioptrii care nu ti se potrivesc poti avea dureri de cap. N-ar strica sa te duci la oftalmolog first. BG welcome back. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne-am inchiriat locuinta Cleo cu vre-o 2 sapt. inainte sa venim in Pitesti. Nu te-am vazut cateva zile ai fost iara cu multa treaba la job? Impotriva celulitei sport facut constant e un remediu bun. This post has been edited by Master of Norules: Nov 18 2008, 02:42 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:15 AM |
|